netjobs.com

 

  Vatten & Miljö i Väst AB

På VIVAB är vi ungefär 160 medarbetare, alla specialister inom sina områden. Just nu har vi flera spännande utmaningar framför oss. Bland stora projekt kan nämnas nytt vattentorn, omläggningar och förnyelse i samband med dubbelspårsarbetet i Varberg samt en ny återvinningscentral i Varberg.

Vill du ha ett självständigt och utmanande arbete i en verksamhet som innebär att du får vara med och påverka utveckling av miljön och infrastruktur i våra två växande kommuner? Läs om våra lediga tjänster för att se om du är den vi söker!

 

Bransch

Teknik och miljö

Anställda

157

Huvudkontor

Falkenberg

Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Micael

Drifttekniker

Christoffer

Miljöarbetare

Dennie

Marknadsingenjör

"Jag blev väldigt nyfiken på jobbet som drifttekniker. Så när en tjänst  som drifttekniker på underhållsenheten blev ledig så sökte jag mig hit, och på den vägen är det." 

"Jag sökte en tjänst som timanställd på återvinningscentralerna och då visste jag knappt vad man gjorde som miljöarbetare. Men jag trivs bra och har varit här sedan sommaren 2009." 

"Som marknadsingenjör besvarar man alla möjliga frågor som berör VA. Det kan handla om allt ifrån familjen som ska bygga sitt första hus och vill ha lite mer information om tillvägagångssättet till entreprenören som behöver nivån på ledningarna i gatan." 

Vatten & Miljö i Väst AB i sociala medier

Missa inga jobb från Vatten & Miljö i Väst AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor