netjobs.com

Följ arbetsgivare

Missa inga jobb från: Veolia

Fyll i din e-postadress nedan!

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor
Populär Arbetsgivare

  Veolia

Veolia är världsledande inom optimerad resurshantering. Med 174 000 anställda världen över utformar och tillhandahåller vi lösningar inom energi, vatten och avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Vi hjälper städer och industrier att hantera, optimera och göra det bästa av sina resurser för att främja övergången mot en cirkulär ekonomi. Vår globala omsättning uppgift 2015 till 24,96 miljarder euro.

Vår innovationskapacitet består av förmågan att utforma och utveckla lösningar som innebär optimal resurshantering. Lösningar som stimulerar skiftet från en enbart förbrukande resursanvändning till en cirkulär ekonomi. Det är vårt och våra anställdas dagliga bidrag, den verksamhet som vi sammanfattar med orden: Resourcing the world.

Veolia Nordic är moderbolaget för Veolias verksamhet i Norden som har en omsättning på 2,1 miljarder kronor och har ungefär 1 200 anställda. Verksamheten utgår från 70 olika kontor i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar med energiförsörjning, vattenbehandling och återvinningshantering, samt teknisk service i ett integrerat erbjudande gentemot industrin, kommuner och landsting, samt ägare och förvaltare av offentliga och kommersiella fastigheter.

Som anställd på Veolia har du möjlighet att utvecklas på många olika sätt. Vi arbetar nationellt och internationellt med utbildningsprogram som ser till att våra anställda har rätt kunskaper och får möjlighet att utvecklas inom sitt yrke. Vi uppmuntrar och underlättar byte av jobb inom företaget, såväl inom Sverige som utomlands inom koncernen. Karriär- och utvecklingsmöjligheterna inom koncernen är många!

Bransch

Fastighetsverksamhet

Anställda

1000

Huvudkontor

Stockholm

Webbplats
Veolia

Aktuella jobb från Veolia

Drifttekniker

Vimmerby - 10 dagar kvar

Läs mer

Rörsvetsare/Rörmontör

Stockholm - 50 dagar kvar

Läs mer

Arbetsledare till mekanisk verkstad

Göteborg - 9 dagar kvar

Läs mer

Förrådsansvarig/ Inköpare med teknisk kompetens

Göteborg - 9 dagar kvar

Läs mer

Svetsare

Göteborg - 9 dagar kvar

Läs mer

Fastighetstekniker

Sävsjö - 9 dagar kvar

Läs mer

Elektriker

Göteborg - 9 dagar kvar

Läs mer

Tekniker med fokus på medialeverans

Linköping - 20 dagar kvar

Läs mer

Fräsare/Arborrare

Avesta - 20 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Veolia

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor