netjobs.com

 

  XL-BYGG Fresks

Fresks är ett familjeägt företag i byggmaterialbranschen som sysselsätter 170 personer med en total omsättning på ca 440 Mkr.

XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

CERTIFIERADE TRÄEXPERTER
På XL-BYGG finns certifierade träexperter och experter med stor erfarenhet av hus, både när det gäller konstruktion och materialval från olika tidsepoker. Vårt mål är att erbjuda dig samma personliga service som på den gamla goda tiden. Det inkluderar både ett brett sortiment av prisvärda produkter och en rad praktiska tjänster som t ex plockning, kapning, lastning, packning och transporter. Du kan även välja bland gemensamma tjänster som t.ex hemleverans, fönstermätning, projektplanering m.m. XL-BYGG har allt du behöver för att lyckas med dina byggprojekt. Hos oss hittar du alltid rätt byggmaterial.

SVERIGEPREMIÄR - MONTERAT & KLART
För dig som inte vill, kan eller har tid har vi tjänsten "Monterat & Klart" för dig. Behöver du nya dörrar, fönster, ett nytt tak eller golv så kontaktar du bara ditt närmaste XL-BYGG. Med hjälp av hantverkare som vi jobbar med på din ort utför vi jobbet från början till slut. Du slipper hantera olika aktörer och får en riktig helhetslösning på en faktura. Läs mer om Monterat & klart och hur det fungerar.

ETT RIKTIGT BOLLPLANK
Hos oss på XL-BYGG kan du alltid räkna med att få precis den hjälp du behöver för att lyckas med ditt byggprojekt. Det betyder bland annat att du i början av ett projekt kan bolla tankar, idéer och materialval med vår utbildade personal.

VAD VI MENAR MED ETT RIKTIGT BOLLPLANK
Våra bollplank guidar och hjälper dig genom hela projektet, oavsett hur stort eller litet det är. Viktigast av allt är kanske att vi förstår din byggsituation eftersom vi är lokala bygghandlare som bor där du bor. Vi är också egna handlare som äger våra egna byggvaruhus - inte sällan med över 100 års historia på orten. Våra tjänster, produkter och vår kunskap bygger alltså på lokal kännedom - skräddarsydd för närområdet, i Skåne såväl som i Norrland.
Ett riktigt bollplank tar emot bollen oavsett varifrån du kastar den


På Fresks hittar du allt från bräder och spik till tegel och dörrar, färg i regnbågens alla kulörer samt tapeter och golv för alla rum. Vi ritar ditt nya kök eller badrum & hjälper dig med snygg förvaring.

Bransch

Partihandel / Bygghandel

Anställda

150+

Huvudkontor

Östersund

Webbplats
XL-BYGG Fresks
Sociala medier

XL-BYGG Fresks i sociala medier

Missa inga jobb från XL-BYGG Fresks

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor