netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

6 tips för att få fler ansökningar på era jobbannonser!

Inkludera nyckelord

Tänk som en arbetssökande. Vad ska de söka efter för att hitta ditt jobb? Dessa nyckelord behöver du inkludera i din jobbannons.

Lägg till bilder och video  

Video och bilder är engagerande och skapar en känsla. Korta filmer om jobbet, företaget eller de anställda är ett bra sätt att fånga en arbetssökandes uppmärksamhet.

Lägg upp jobbet och dela regelbundet

Ju fler möjligheter potentiella kandidater har att se dina jobbannonser desto bättre. Försök att lägga upp dem vid olika tidpunkter på olika dagar och genom olika medier för att nå den största möjliga publiken.

Använd nischade jobbsajter

Dra nytta av nischade och branschspecifika jobbsajter för att träffa rätt målgrupp. Att investera i rätt kanaler kan verkligen öka antalet kvalificerade och relevanta ansökningar på din jobbannons. Fokusera på forum där arbetssökande är aktiva och dagligen letar jobb. Sociala medier kan nå en stor massa men träffsäkerheten och konverteringen är låg.

Använd korrekta jobbtitlar

Många kanske använder en kreativ jobbtitel som "Digital Ninja" eller "Outdoor Wizard", men vad gör dessa? Även om de kan vara roligt, är de inte jobbtitlar som någon arbetssökande kommer att söka efter. Håll dig till traditionella jobbtitlar för att locka mer trafik.

Gör dina jobbannonser delbara

Människor älskar att dela saker online. Gör dina jobbannonser delbara så att om en kandidat råkar hitta det perfekta jobbet för sin vän ska det vara enkelt att skicka det vidare. För en lyckad jobbannonsering måste du se till att annonser ses av så många som möjligt. Om folk inte ser din annons kommer de inte att ansöka.