netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Kost & karriär

Att anpassa sin kost för att få mer energi och förbli friskare är en av hemligheterna för att lyckas bättre på arbetsplatsen och i karriären!

Efter medieskandalerna vet vi att man ska vara försiktig och vaksam när vi väljer mat i butiken och tänka efter en extra gång innan vi gör veckomenyn. Många människor väljer vegetariskt för att värna om sin hälsa, så att man känner sig friskare och fräschare. Dagens nyheter presenterade nyligen en undersökning som visade på att vegetarianer har friskare hjärta. Eftersom hjärt- och kärlsjukdomar är vanligaste dödsorsaken i Sverige är forskningen värd att ta på största allvar.

Vegetarisk mat innehåller nyttiga fibrer, antioxidanter, vitaminer och mineraler. Generellt  består den också av mindre farliga fetter och kolesterol. Se till att få i dig både piffiga grönsallader och tillagade grönsaker. Sortimenten i grönsaksdiskarna är numera generösa. Byt ut köttet mot en ost eller vegetarisk motsvarighet, använd kryddor och örter för att maximera näringsintaget och njut av alla smaker!

Go veggie, för hälsan, prestationernas och karriärens skull!