netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Så framställer du dina dåliga sidor som goda

En fråga som du troligen kommer att få på en anställningsintervju är vilka dina dåliga sidor är. Här är tipsen för hur du omformulerar en ofördelaktig egenskap till någonting positivt.

- Du blir ofta rastlös
Att du är rastlös har gjort dig till en riktig arbetsmyra, som är ivrig att komma igång med nya uppgifter. Du strävar alltid efter utveckling.

- Du är otålig
Din otålighet gör att du gör färdigställer saker och löser uppgifter snabbt, vilket sparar både tid och pengar åt arbetsgivaren.

- Du är lat
Att du är lat och bekväm betyder att du alltid försöker hitta så smarta och enkla lösningar som möjligt, för att inte lägga dyrbar tid på saker i onödan.

- Du avbryter andra när de pratar
Du är en kreativ idéspruta som blir ivrig när du tilldelas en ny uppgift. Du är dock medveten om att du ibland avbryter andra och jobbar på att förbättra dig på den punkten.

- Du är blyg
Du är en bra lyssnare som alltid ställer upp. Din blyghet gör dig även till en väldigt ödmjuk karaktär.

- Du är envis
Du är engagerad och går in med all din energi i det du gör. Du tror på dig själv och har ett stort driv och vill lyckas.

- Du jobbar för mycket
Du har hög arbetsmoral och älskar att jobba. Du ställer alltid upp när det behövs.

- Du har svårt att säga nej
Många människor ber dig om saker för att de tycker att du är duktig. Du vill inte göra dem besvikna och ställer upp i alla lägen.