netjobs.com

Lediga jobb som Affärsutvecklare

Affärsutvecklare är en viktig roll

Affärsutvecklare är viktiga för alla typer av företag eftersom alla företag sysslar med att göra affärer. Affärsutveckling handlar om att göra en vara eller tjänst så tillgänglig som möjligt på ett kostnadseffektivt sätt.

Affärsutvecklare behövs i alla branscher

Som affärsutvecklare har du ofta ansvar för eller delaktighet i företagets affärsplan, de processer som syftar till att omsätta affärsidén i pengar. Det kan handla om allt från effektiviseringar i olika led till strategier för kundkontakter och marknadsföring. Bara större företag har fast anställda affärsutvecklare. Det är vanligare att köpa konsulttjänster i samband med förändringsarbete inom företaget. Lön för affärsutvecklare varierar kraftigt. Som konsultanställd på en ansedd konsultfirma kan du tjäna väldigt mycket pengar. Du kan också jobba för kommunen som ofta anlitar affärsutvecklare inom hållbar turism. Affärsutveckling behövs alltså inom nästan alla branscher.

Läs merVisa mindre ...
Strategic Business Developer – New Solutions & Propositions – Stockholm

Vattenfall AB / Försäljning & Marknad, Affärsutvecklare

Vattenfall AB

location_on Stockholms län

access_time 3 dagar kvar

Utbildning till affärsutvecklare

Det är svårt att ge en arbetsbeskrivning för affärsutvecklare eftersom de arbetar med olika moment beroende på kunden som kan vara allt från ett litet företag inom detaljhandeln, en stor svensk kommun eller ett exportföretag med miljardomsättning. Den utbildning du behöver ha är i regel branschspecifik. Du kan utbilda dig till t.ex. affärsutvecklare inom digital handel eller till affärsutvecklare inom turism vilket är två områden med stor efterfrågan idag. Universitetsämnen som kommunikation, marknadsföring och företagsekonomi ger också en bra grund att stå på. Det är utbildningar som ges på många högskolor och universitet och som kan ha höga antagningskrav beroende på var du väljer att ansöka.

Mest jobb i storstäderna

De stora och mest ansedda konsultbyråerna finns i de stora städerna. Därför hoppas många ambitiösa karriärister på att kunna få jobb som affärsutvecklare i Göteborg eller som affärsutvecklare i Stockholm. Regionen Malmö-Köpenhamn blir också allt mer intressant. Det faktum att turism är en viktig gren för affärsutvecklare gör att det finns jobb spridda över nästan hela Sverige, inte minst i de norra delarna av landet där turismnäringen blomstrar. Generellt kan man dock säga att det finns mest jobb där det finns många företag av lite större storlek.

Affärsutvecklarjobb på NetJobs.com

Sök ledigt jobb för affärsutvecklare med hjälp av NetJobs.com. Det besparar dig mycket arbete. Vi sänder dig match-mail så fort dina sökkriterier och ditt CV stämmer överens med vad en arbetsgivare letar efter. Sedan 2004 har vi förmedlat otaliga kontakter som lett till jobb för våra registrerade medlemmar. Vi gör det helt enkelt lite lättare att hitta drömjobbet.

Läs mer
Arbetsgivare i fokus

Vellinge kommun

0 lediga tjänster

Länsstyrelsen i Norrbotten

0 lediga tjänster

Karolinska Universitetssjukhuset

83 lediga tjänster

Irisgruppen

0 lediga tjänster

Arbetsgivare i fokus

Karolinska Universitetssjukhuset

Att jobba på Karolinska Universitetssjukhuset innebär att jobba i framkant! Hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter och vi sätter alltid patienten först.

Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset har just nu 83 lediga jobb

Sollefteå Kommun

Varje dag arbetar medarbetare inom Sollefteå kommun med att rädda liv, utbilda den yngre generationen, hjälpa de äldre och de svaga i samhället, hålla våra gator rena och fina, göra så att parkerna blommar, få turister att upptäcka vårt land, se till att du kan cykla på ett enkelt sätt och massor därtill. Varje dag gör vi skillnad.

Sollefteå Kommun

Sollefteå Kommun har just nu 14 lediga jobb

Vattenfall AB

Hos oss på Vattenfall får du möjlighet att ta stegen som driver dig och utvecklingen framåt. En av våra främsta utmaningar är att hitta nya, effektiva och förnybara energikällor för en hållbar framtid. För att lyckas behöver vi bli fler medarbetare som vill göra skillnad.

Vattenfall AB

Vattenfall AB har just nu 29 lediga jobb

Käppalaförbundet

Hos oss på Käppalaförbundet arbetar ungefär 70 personer. Många olika yrkeskategorier finns representerade, till exempel driftingenjörer, underhållspersonal, processingenjörer, laboratoriepersonal, miljöingenjörer, kommunikatörer och administrativ personal.

Käppalaförbundet

Käppalaförbundet har just nu 2 lediga jobb

Medlink

Medlink Nordic AB grundades 2014 och är idag är ett av Nordens snabbast växande vårdbemanningsföretag. Vår framgång och snabba tillväxt har sin enkla förklaring – allt vi gör genomsyras av Kvalitet, Service och Engagemang – våra tre ledord.

Medlink

Medlink har just nu 1 lediga jobb

Visa alla >
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.