netjobs.com

Lediga jobb som Assistent

Som assistent avlastar du verksamheten

Assistenter i företag och organisation arbetar ofta med att avlasta verksamheten och dess chefer på olika sätt. Som assistent kan du till exempel utföra arbetsuppgifter som annars inte hunnits med men också överta vissa delar av verksamheten.

Assistenter organiserar och styr upp arbetet

Som assistent i företag och organisationer kan en del av dina arbetsuppgifter bestå i att ha kontakt med kunder genom att svara på mejl och telefonsamtal. I en assistentens uppgifter kan det också ingå att sköta marknadsföringen, ordna med rapportering och uppföljning samt se till att kontoret är i ordning. Controller är en yrkeskategori som behöver avlastning i arbetet och som assistenter till controller hjälper du ekonomen (controllern) i det dagliga arbetet. Exempelvis kan assistenten hjälpa till med analysen av nyckeltal eller organisations- affärs- och logistikfrågor. Ersättning och lön för assistenter ser olika ut mellan olika branscher men år 2016 är löneintervallet mellan 24 000 - 30 200 kr.

Läs merVisa mindre ...
Assistent till COO på Plana

Jurek / Administration, Assistent

Jurek

location_on Täby

access_time 32 dagar kvar

Engagerad Office Manager till Elander Advokatbyrå

Jurek / Administration, Assistent, Övrigt

Jurek

location_on Stockholms län

access_time 32 dagar kvar

Paralegal/Juristassistent med erfarenhet av lönegarantiarbete

Jurek / Administration, Juridik, Övriga jobb, Assistent, Jurist

Jurek

location_on Täby

access_time 32 dagar kvar

Plana söker driven och självgående Paralegal/Juristassistent

Jurek / Administration, Juridik, Övriga jobb, Assistent, Jurist

Jurek

location_on Täby

access_time 32 dagar kvar

Paralegal/Collection Advisor till Axactor

Jurek / Administration, Juridik, Övriga jobb, Assistent

Jurek

location_on Göteborg

access_time 10 dagar kvar

Revisorsassistent till Hagsgård Revision AB i Uddevalla

Premier Service / Administration, Ekonomi & Finans, Revisor, Assistent

Premier Service

location_on Uddevalla

access_time 3 dagar kvar

Utbildning för assistenter

Kompetens för assistenter ser olika ut beroende på vilken bransch som assistenten är verksam i. Om det i assistentens uppgifter ingår att sammanställa ekonomiska rapporter eller att ansvara för företagets ekonomi är det nödvändigt med en ekonomisk utbildning, helst från yrkeshögskolan eller högskolan. Även gymnasieutbildningar finns tillgängliga inom området. Om arbetsuppgifterna består i att hjälpa till på kontoret eller att svara på frågor från kunder kan en examen från gymnasiet Handels- och administrationsprogram vara lämplig. För den som vill satsa på en akademisk utbildning finns det olika handels- och ekonomiprogram att gå, med administrativ inriktning.

Arbeta på de stora företagen

För den som vill arbeta som assistent inom företag och organisation ser arbetsmarknaden ljus ut och chanserna till jobb är goda för den med rätt utbildning. Den som gillar att arbeta med elektronik kan söka sig till företag som Electrolux. Assistenter på Electrolux har en viktig roll när det kommer till företagets dagliga drift exempelvis. Den som är intresserad av försäkringar kan man söka sig till försäkringsbranschen för att arbeta som assistenter inom försäkring. Här kan assistenten vara behjälplig i olika försäkringsärenden och utredningar eller hjälpa till vid olika företags- och/eller kundmöten.

Assistentjobb på NetJobs.com

På NetJobs.com hittar du ofta ett ledigt jobb för assistenter. Vi har sedan år 2004 fört människor som är intresserad av ett nytt jobb eller en ny karriär närmare sitt mål. Hos oss kan du registrera ditt CV eller anmäla dig för vårt Matchmail för att på så vis få information om lediga jobb.

Läs mer
Arbetsgivare i fokus

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen

5 lediga tjänster

Stockholm vatten och avfall

6 lediga tjänster

Swedish Match AB

0 lediga tjänster

Arbetsgivare i fokus

Riksbyggen

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt? Arbeta i ett större sammanhang, i en större gemenskap? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen till oss på Riksbyggen.

Riksbyggen

Riksbyggen har just nu 11 lediga jobb

Sollefteå Kommun

Varje dag arbetar medarbetare inom Sollefteå kommun med att rädda liv, utbilda den yngre generationen, hjälpa de äldre och de svaga i samhället, hålla våra gator rena och fina, göra så att parkerna blommar, få turister att upptäcka vårt land, se till att du kan cykla på ett enkelt sätt och massor därtill. Varje dag gör vi skillnad.

Sollefteå Kommun

Sollefteå Kommun har just nu 14 lediga jobb

Swedish Match AB

Swedish Match är en internationell koncern som i Skandinavien utvecklar, producerar och säljer marknadsledande varumärken som exempelvis General, ETTAN, Göteborgs Rapé, Onico, och Solstickan.

Swedish Match AB

Swedish Match AB har just nu 0 lediga jobb

Arbetsförmedlingen

Vi är övertygade att modern teknik, nytänkande och förmågan att skapa innovativa lösningar är nyckeln till att koppla ihop organisationer med människors förmågor, drömmar och kunskap.

Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen har just nu 6 lediga jobb

Vattenfall AB

Hos oss på Vattenfall får du möjlighet att ta stegen som driver dig och utvecklingen framåt. En av våra främsta utmaningar är att hitta nya, effektiva och förnybara energikällor för en hållbar framtid. För att lyckas behöver vi bli fler medarbetare som vill göra skillnad.

Vattenfall AB

Vattenfall AB har just nu 31 lediga jobb

Visa alla >
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.