netjobs.com

Lediga jobb som Butikschef

För butiken framåt som butikschef

Att arbeta som butikschef är ett varierande yrke med många ansvarsområden. Det är ett socialt arbete där driftighet och planeringsförmåga är två goda egenskaper. Att var glad och positiv är också ett måste i detta yrke.

Butikschef - ett ansvarsfullt yrke inom många område

Är du intresserad av att jobba som butikschef? Då kanske butikschef på Coop kan vara något för dig, antingen som anställd eller som franchisetagare. I jobbet som butikschef har du det övergripande ansvaret i butiken där bland annat ekonomi, personalansvar men även sortiment och lager ingår. Att leda personal och anställda framåt och samtidigt informera och inspirera är viktigt att kunna som butikschef, det är därför också betydelsefullt att ha goda ledaregenskaper. Naturligtvis är det även viktigt att kunna en del marknadsföring då man behöver marknadsföra butiken och dess varor. En lön för butikschef kan vara allt ifrån ca 24 000 kr upp till 50 000 kr beroende på företagets storlek och vilka ansvarsområden man har.

Läs merVisa mindre ...

Din sökning efter lediga jobb inom: Butikschef gav 4 träffar.

Varuhuschef

Jula AB / Ledning & Chef, Butikschef

Jula AB

location_on Skara

access_time 17 dagar kvar

Gruppchef till Stockholm, Ringen

Systembolaget / Ledning & Chef, Butikschef, Gruppchef / Teamleader

Systembolaget

location_on Stockholms län

access_time 4 dagar kvar

Butiksansvarig Piteå

Elektroskandia / Ledning & Chef, Butikschef

Elektroskandia

location_on Piteå

access_time 19 dagar kvar

Butikschef till Kristinehamn

Systembolaget / Ledning & Chef, Butikschef, Chefer

Systembolaget

location_on Kristianstad

access_time 9 dagar kvar

Utbildning till butikschef

Hur kan jag då börja arbeta som butikschef? På gymnasieskolan finns det grundläggande program för att arbeta inom handeln och därefter har man sen möjlighet att läsa vidare till butikschef på bland annat högskolan i Borås. Det finns och möjlighet att läsa en butikchefsutbildning på distans på högskolan i Skövde och som är på 120 poäng. Vägen till butikschefsyrket kan också gå via affärskedjor och företag då många internutbildar sin personal eller via så kallade traineeprogram. En del större kedjor rekryterar även personal som har ekonomisk utbildning på gymnasiet- eller högskolenivå.

Populär butik att arbeta som butikschef i

Det finns stora möjligheter att kunna få jobb som butikschef i Stockholm då staden har ett enormt utbud av olika typer av butiker. Har du lite erfarenhet och kanske även en utbildning i bagaget kan jobbet som butikschef på Systembolaget möjligtvis vara något för dig. På Systembolaget möter man för det mesta glada och positiva människor då varorna som säljs oftast är till något roligt ändamål. Dessutom får man hela tiden lära sig något nytt vilket kanske är ännu en anledning till att det är en populär butik att arbeta i.

Butikschefsjobb på NetJobs.com

Med hjälp av NetJobs.com kan du hitta ledigt jobb för butikschef bland annat genom att få matchmail direkt i din inkorg. Skapa ditt CV hos oss så hjälper vi dig att bevaka när ditt drömjobb blir ledigt. Vår sida uppdateras ständigt med nya jobb och vi rensar bort alla de som är inaktuella.

Läs mer
Arbetsgivare i fokus

Vattenfall AB

136 lediga tjänster

Stockholm vatten och avfall

3 lediga tjänster

Länsstyrelsen i Norrbotten

3 lediga tjänster

Arbetsgivare i fokus

PONTAC MARKETING AB

Vill du prova på att vara din egen chef och kunna arbeta flexibelt hemifrån eller vart du vill med arbetstider och inkomster som du själv bestämmer? Som oberoende Herbalife Medlem har du som är driven och målmedveten och som är intresserad av en hälsosam och aktiv livsstil, en möjlighet att prova på att vara egen företagare inom denna bransch utan något ekonomiskt risktagande. För närvarande söker vi två personer. Har du redan ett jobb eller studier, så är det inte någon nackdel utan snarare en fördel.

PONTAC MARKETING AB har just nu 1 lediga jobb

Element Metech AB

Beskrivning saknas.

Element Metech AB

Element Metech AB har just nu 1 lediga jobb

Vattenfall AB

Hos oss på Vattenfall får du möjlighet att ta stegen som driver dig och utvecklingen framåt. En av våra främsta utmaningar är att hitta nya, effektiva och förnybara energikällor för en hållbar framtid. För att lyckas behöver vi bli fler medarbetare som vill göra skillnad.

Vattenfall AB

Vattenfall AB har just nu 136 lediga jobb

Käppalaförbundet

Hos oss på Käppalaförbundet arbetar ungefär 70 personer. Många olika yrkeskategorier finns representerade, till exempel driftingenjörer, underhållspersonal, processingenjörer, laboratoriepersonal, miljöingenjörer, kommunikatörer och administrativ personal.

Käppalaförbundet

Käppalaförbundet har just nu 3 lediga jobb

Karolinska Universitetssjukhuset

Att jobba på Karolinska Universitetssjukhuset innebär att jobba i framkant! Hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter och vi sätter alltid patienten först. På den här sidan kan du läsa om aktuella händelser, vilka förmåner du som medarbetare erbjuds samt söka bland våra lediga jobb. Välkommen till Karolinska Universitetssjukhuset!

Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset har just nu 189 lediga jobb

Visa alla >
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.