netjobs.com

Lediga jobb Försäkring

Få folk att känna sig trygga

Har du alltid känt att du vill hjälpa samhällets människor? Få dem att känna sig trygga i sin vardag och tillvaro? Då är ett jobb inom försäkring det rätta alternativet för dig.

Samhällets superman inom försäkring

Att vara samhällets och personers superman är en ärofylld uppgift. Arbetsuppgifterna du kommer utföra inom försäkringstjänster är att se till att både privatpersoner och företag har försäkringar som ger dem ekonomiskt skydd. Branschen har många ämnen vilket gör att du kan välja vilken du vill inrikta dig på. Du kan jobba i kundtjänst där du kommer sälja försäkringar samt ge information om olika försäkringar och lösningar. Utredare är ett annat jobb där du utreder olika ärenden, fastställer premier och även gör riskanalyser. Jobba inom försäkringar på ICA är ett jobb som inte bara gör dig del av en stor och känd kedja utan även en hel del förmåner och utveckling. Lön för jobb inom försäkring ligger på omkring 24 200 - 42 600:- och den absoluta högsta lönen ligger kring 70 000:-.

Läs merVisa mindre ...

Din sökning efter lediga jobb inom: Försäkring gav 3 träffar.

Affärsspecialist inom företagsförsäkring

Länsförsäkringar Skåne / Ekonomi & Finans, Försäkring

Länsförsäkringar Skåne

location_on Malmö

access_time 6 dagar kvar

Administratör inom Lantbruksförsäkring

Länsförsäkringar Skåne / Administration, Ekonomi & Finans, Försäkring, Administratör

Länsförsäkringar Skåne

location_on Malmö

access_time 6 dagar kvar

M & A Underwriter – based in London

Euclid Transactional / Ekonomi & Finans, Försäkring

Euclid Transactional

location_on Blekinge län

access_time 18 dagar kvar

Utbildning till jobb inom försäkring

Det arbetsgivarna tittar på är att du har en gymnasieutbildning med fullständiga betyg för att vara behörig för tjänsten inom ett försäkringsbolag. Det som är lite annorlunda här jämfört med andra branscher är att vissa av försäkringsbolagen har oftast en egen utbildning för sin personal vilket gör att högskoleutbildning inte är ett måste. Det är givetvis beroende på företag, medan vissa ger egen utbildning så kräver andra företag att man ska ha en högskoleutbildning inom samhällsvetenskap, ekonomi, juridik eller teknik. På Stockholms universitet kan du hitta ett 2-årigt magisterprogram i försäkringsmatematik, Aktuarieprogrammet som utbildar dig till aktuarie där förståelse för matematik är viktigt. Genom KY-utbildningar (Kvalificerad Yrkesutbildning) kan du hitta lite fler utbildningar som försäkringsförsäljare, riskbedömare, handläggare eller skadereglerare inom försäkringsområdet.

Staden för jobb

Göteborg är en stad som erbjuder många jobbmöjligeter inom försäkringsbranschen. AFA Försäkring, Investerum, Länsförsäkringar och Amendo är några av de företag som är aktiva inom branschen och därmed gör att du kan hitta jobb inom försäkring i Göteborg. IF försäkring är ett bolag som de flesta känner till och detta bolag har två kontor i Göteborg. För att få jobb inom försäkring på IF är inte bakgrunden eller erfarenheten det viktigaste då det är stor variation på personalen som jobbar där i dagens läge. Om du är rätt person för jobbet så är jobbet ditt.

Försäkringsjobb på NetJobs.com

För att hitta ledigt jobb inom försäkring så bör du gå in på NetJobs.com och titta igenom alla jobbannonser som läggs upp dagligen av arbetsgivare. Ha hela Sverige som din utgångspunkt och du kommer hitta en mängd olika företag och jobb. Valet är ditt att välja vilken stad, företag och vilken position du vill jobba som.

Läs mer
Arbetsgivare i fokus

Länsstyrelsen i Norrbotten

3 lediga tjänster

Vellinge kommun

2 lediga tjänster

Karolinska Universitetssjukhuset

187 lediga tjänster

Swedish Match AB

1 lediga tjänster

Arbetsgivare i fokus

Element Metech AB

Beskrivning saknas.

Element Metech AB

Element Metech AB har just nu 1 lediga jobb

Sollefteå Kommun

Varje dag arbetar medarbetare inom Sollefteå kommun med att rädda liv, utbilda den yngre generationen, hjälpa de äldre och de svaga i samhället, hålla våra gator rena och fina, göra så att parkerna blommar, få turister att upptäcka vårt land, se till att du kan cykla på ett enkelt sätt och massor därtill. Varje dag gör vi skillnad.

Sollefteå Kommun

Sollefteå Kommun har just nu 13 lediga jobb

Medlink

Medlink Nordic AB grundades 2014 och är idag är ett av Nordens snabbast växande vårdbemanningsföretag. Vår framgång och snabba tillväxt har sin enkla förklaring – allt vi gör genomsyras av Kvalitet, Service och Engagemang – våra tre ledord.

Medlink

Medlink har just nu 0 lediga jobb

Karolinska Universitetssjukhuset

Att jobba på Karolinska Universitetssjukhuset innebär att jobba i framkant! Hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter och vi sätter alltid patienten först. På den här sidan kan du läsa om aktuella händelser, vilka förmåner du som medarbetare erbjuds samt söka bland våra lediga jobb. Välkommen till Karolinska Universitetssjukhuset!

Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset har just nu 187 lediga jobb

Vattenfall AB

Hos oss på Vattenfall får du möjlighet att ta stegen som driver dig och utvecklingen framåt. En av våra främsta utmaningar är att hitta nya, effektiva och förnybara energikällor för en hållbar framtid. För att lyckas behöver vi bli fler medarbetare som vill göra skillnad.

Vattenfall AB

Vattenfall AB har just nu 71 lediga jobb

Visa alla >
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.