netjobs.com

Lediga jobb som HR–chef

En HR-chef är expert på människor

Att vara HR-chef, eller personalchef som är ett annat namn på samma yrkestitel, handlar om att optimera ett företags mänskliga resurser utifrån produktion och affärsplan.

En HR-chef har en viktig uppgift

Som HR-chef har du en nyckelroll på företaget. Du ansvarar i regel för nyrekryteringar och du måste kunna analysera och bedöma vilka mänskliga resurser företaget har idag och hur behovet kan komma att förändras i framtiden. Du arbetar även med att skapa en bra arbetsmiljö för företagets anställda. En HR-chef på Svensk Fastighetsförmedling eller på något annat större företag har ett jobb med mycket ansvar och när det gäller lön för en HR-chef så återspeglar den detta ansvar. Snittlönen inom yrket ligger nära 60 000 kr i månaden.

Läs merVisa mindre ...

Utbildning till HR-chef

Det populära personalvetarprogrammet är en flerårig utbildning som ges vid flera universitet. Vad är en HR-chef? Någon som ser personalbehovet och på ett konstruktivt sätt arbetar med personal och arbetslivsfrågor. För befattningar på större företag behöver en HR-chef i regel branschspecifik utbildning alternativt lång erfarenhet och ofta någon form av utbildning inom företagsekonomi. Att ha läst psykologi kan också vara väldigt meriterande liksom utbildningar riktade till chefer. Detta är alltså ett yrke där kunskap spelar stor roll men ofta värderas erfarenhet av människor i professionella sammanhang minst lika högt som universitetspoäng.

Goda jobbmöjligheter i hela landet

Som HR-chef kan du få jobb på företag, myndigheter och på större organisationer. Detta är en yrkesroll de flesta vill ha internt på företaget istället för att anlita konsulter. HR-frågor kräver i regel god kännedom om arbetsplatsen. Det flesta arbetstillfällena finns i städer men även små orter med stora företag har behov av personalchefer. Vill du jobba som HR-chef i Göteborg och har erfarenhet av industri finns det goda möjligheter till en bra anställning. Även utbildningssektorn bjuder på många arbetstillfällen. Jobb som HR-chef på Lernia är ett exempel.

HR-chefsjobb på NetJobs.com

Ett ledigt jobb för HR-chef kan du söka via NetJobs.com. Om du skapar ett CV hos oss ska vi göra vårt bästa för att hitta arbetstillfället åt dig. Vi skickar information via matchmail om tjänster som passar utifrån just din erfarenhet och dina önskemål. Enklare än så blir det inte!

Läs mer
Arbetsgivare i fokus

Irisgruppen

0 lediga tjänster

Stockholm vatten och avfall

6 lediga tjänster

Swedish Match AB

0 lediga tjänster

Vellinge kommun

0 lediga tjänster

Arbetsgivare i fokus

Karolinska Universitetssjukhuset

Att jobba på Karolinska Universitetssjukhuset innebär att jobba i framkant! Hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter och vi sätter alltid patienten först.

Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset har just nu 91 lediga jobb

Arbetsförmedlingen

Vi är övertygade att modern teknik, nytänkande och förmågan att skapa innovativa lösningar är nyckeln till att koppla ihop organisationer med människors förmågor, drömmar och kunskap.

Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen har just nu 6 lediga jobb

Medlink

Medlink Nordic AB grundades 2014 och är idag är ett av Nordens snabbast växande vårdbemanningsföretag. Vår framgång och snabba tillväxt har sin enkla förklaring – allt vi gör genomsyras av Kvalitet, Service och Engagemang – våra tre ledord.

Medlink

Medlink har just nu 1 lediga jobb

PONTAC MARKETING AB

Vill du prova på att vara din egen chef och kunna arbeta flexibelt hemifrån eller vart du vill med arbetstider och inkomster som du själv bestämmer? 

PONTAC MARKETING AB har just nu 1 lediga jobb

Vattenfall AB

Hos oss på Vattenfall får du möjlighet att ta stegen som driver dig och utvecklingen framåt. En av våra främsta utmaningar är att hitta nya, effektiva och förnybara energikällor för en hållbar framtid. För att lyckas behöver vi bli fler medarbetare som vill göra skillnad.

Vattenfall AB

Vattenfall AB har just nu 31 lediga jobb

Visa alla >
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.