netjobs.com

Lediga jobb Support

Som säljsupport/kundutb är du företagets hjärta

Arbetar man som säljsupport / kundutb är man oumbärlig för ett företag. Det är säljsupportern som sköter företagets kommunikation mellan potentiella kunder och klienter. Man är helt enkelt ett företags öron, ögon, tal och kunskapsbank.

En säljsupport / kundutb ska kommunicera med alla

Har du alltid haft en god kommunikationsförmåga och kan hantera flera saker samtidigt ska du definitiv titta på ett arbete som säljsupport. Det är ett krävande men roligt och givande arbete att få arbeta som på en säljsupport. Du kommer att vara ansvarig för kommunikationen mellan kund och företag samt hantera allt från logistik, fakturor, löner, inköp och mycket mer. Arbetet blir aldrig ensidigt och det finns hela tiden möjlighet att utvecklas. Möjligheten att bli chef inom säljsupport är stor om man är duktig på sitt arbete och kan ge det lilla extra. Arbeten inom säljsupport är ofta baserade på steg och ju fler steg du klättrar upp för, desto större är din chans att bli befordrad. Lön för jobb inom säljsupport är varierande men genomsnittet ligger på 17 000 kr till 30 000 kr.

Läs merVisa mindre ...

Din sökning efter lediga jobb inom: Support gav 3 träffar.

SERVICETEKNIKER PÅ NIBE ENERGY SYSTEMS

Nibe AB / Bygg & Anläggning, Data & IT, Försäljning & Marknad, Ingenjör & Teknik, Övrigt, VVS-montör, Support, Tekniker

Nibe AB

location_on Markaryd

access_time 22 dagar kvar

Serviceinriktad receptionist till White & Case

Jurek Bemanning / Administration, Support, Administratör, Receptionist

Jurek Bemanning

location_on Stockholm

access_time 4 dagar kvar

Teknisk Säljsupport

Bruks Siwertell / Försäljning & Marknad, Support, Teknisk säljare

Bruks Siwertell

location_on Bollnäs

access_time 13 dagar kvar

Utbildning till säljsupport

Att arbeta som säljsupport kräver egentligen inte någon speciell utbildning, även om erfarenhet eller utbildning inom administrativ hantering meriteras. Olika företag kräver olika utbildningsbakgrund och de flesta företag erbjuder en internutbildning för att man ska klara av alla arbetsuppgifter för säljsupport. Standardutbildning är ofta ett krav, vilket innebär en fullföljd, eller kompletterad till motsvarande, gymnasieutbildning. Det är även uppskattat och viktigt för dig att du har god data/systemvana. Beroende på företaget är en god kunskap i engelska eller andra språk meriterande. Ibland är en kund inte svensktalande och mer än ofta är de flesta manualer och systemprogram på ett annat språk än svenska.

Arbete finns på flera orter

Säljsupporter finns på flera olika platser i landet och yrket är inte knutet till en speciell plats. Men, de finns ofta där det finns mycket studenter och ungdomar. Ibland är säljsupporterna stora och kräver anställda som enbart svarar i telefon och som inte sköter det administrativa. Därför finns det olika säljsupport i Göteborg, Stockholm, Lund m.fl. Att arbeta som säljsupport på ICA är dock mycket mer än bara säljsupport. Arbetar man inom ICA-koncernen är man med och ger svenskarna bättre och hälsosammare kost. Man är med och inspirerar till ett friskare liv och man är en viktig deltagare i ett av Sveriges största företag. ICA utgör 36% av Sveriges dagligvaruhandel och över 1300 butiker levererar mat, hushållsartiklar och mycket mer till hela Sverige.

Säljsupportjobb på NetJobs.com

Sedan 2004 har NetJob matchat personer till deras drömjobb. Du skapar enkelt ett CV på vår sida och sedan hjälper vi dig att komma i kontakt med potentiella arbetsgivare. Är det ett ledigt jobb för säljsupport som vi tror kommer passa dig kommer du definitivt att bli underrättad via mejl om att det finns ett jobb för dig att söka.

Läs mer
Arbetsgivare i fokus

Irisgruppen

1 lediga tjänster

Vellinge kommun

2 lediga tjänster

Swedish Match AB

3 lediga tjänster

Jurek Bemanning

63 lediga tjänster

Länsstyrelsen i Norrbotten

2 lediga tjänster

Arbetsgivare i fokus

Vattenfall AB

Hos oss på Vattenfall får du möjlighet att ta stegen som driver dig och utvecklingen framåt. En av våra främsta utmaningar är att hitta nya, effektiva och förnybara energikällor för en hållbar framtid. För att lyckas behöver vi bli fler medarbetare som vill göra skillnad.

Vattenfall AB

Vattenfall AB har just nu 56 lediga jobb

Sollefteå Kommun

Varje dag arbetar medarbetare inom Sollefteå kommun med att rädda liv, utbilda den yngre generationen, hjälpa de äldre och de svaga i samhället, hålla våra gator rena och fina, göra så att parkerna blommar, få turister att upptäcka vårt land, se till att du kan cykla på ett enkelt sätt och massor därtill. Varje dag gör vi skillnad.

Sollefteå Kommun

Sollefteå Kommun har just nu 7 lediga jobb

Käppalaförbundet

Hos oss på Käppalaförbundet arbetar ungefär 70 personer. Många olika yrkeskategorier finns representerade, till exempel driftingenjörer, underhållspersonal, processingenjörer, laboratoriepersonal, miljöingenjörer, kommunikatörer och administrativ personal.

Käppalaförbundet

Käppalaförbundet har just nu 2 lediga jobb

Swedish Match AB

Beskrivning saknas.

Swedish Match AB

Swedish Match AB har just nu 3 lediga jobb

Karolinska Universitetssjukhuset

Att jobba på Karolinska Universitetssjukhuset innebär att jobba i framkant! Hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter och vi sätter alltid patienten först. På den här sidan kan du läsa om aktuella händelser, vilka förmåner du som medarbetare erbjuds samt söka bland våra lediga jobb. Välkommen till Karolinska Universitetssjukhuset!

Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset har just nu 93 lediga jobb

Visa alla >
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.