netjobs.com

Lediga jobb som Vaktmästare

Vaktmästare - ett utmanande jobbval

Vaktmästare är ett arbete med goda jobbchanser över hela landet. Med anställning på bl.a. skolor och sjukhus är det ofta arbetsgivare med stabil ekonomi som anställer dig. Omväxling vad gäller arbetsuppgifter gör jobbet intressant.

Vaktmästare med stor variation på arbetsuppgifterna

Lön för vaktmästare kan variera mycket beroende på vilka slags arbetsuppgifter du har. Genomsnittslönen ligger på 25 000 kronor i månaden. Vanliga arbetsplatser är exempelvis vaktmästare på skola, sjukhus eller idrottsanläggningar, där ansvarsområdet ofta är stort. En vaktmästare är ansvarig för service och stöd för ett visst område, som kan inkludera både byggnader och t.ex. en skolgård. Det är vaktmästaren som sköter lager och förråd, reparerar trasiga föremål och bär ansvaret för att teknisk utrustning fungerar. Vaktmästaren är kontaktpersonen för allt som gäller skötsel av byggnaderna och eventuellt utomhusområde.

Läs merVisa mindre ...
Parkeringsvakt Jönköping - deltid

Aimo Park Sweden AB / Drift & Underhåll, Övrigt, Vaktmästare

Aimo Park Sweden AB

location_on Jönköpings län

access_time 6 dagar kvar

Parkeringsvakt till Vemdalen

Aimo Park Sweden AB / Drift & Underhåll, Vaktmästare

Aimo Park Sweden AB

location_on Härjedalen

access_time 13 dagar kvar

Utbildning till vaktmästare

Eftersom arbetsuppgifter för en vaktmästare är mycket varierande krävs det en grundlig utbildning för att klara av jobbet. Utbildningar till antingen fastighetsingenjör eller fastighetsförvaltare finns vid åtta av Sveriges högskolor. Dessutom erbjuder yrkeshögskolor utbildningar av samma slag. Skillnaden mellan en högskole- och en yrkeshögskoleutbildning är att högskolorna inkluderar mer teori, medan yrkeshögskolorna väger upp med mer praktisk erfarenhet. I slutändan blir utbildningarna likvärdiga och jobbchanserna är i allmänhet goda för nyutbildade vaktmästare, fastighetsingenjörer och fastighetsförvaltare. Ett avslutat gymnasieprogram från t.ex. ett yrkesförberedande program är en bra förutsättning för att söka utbildningarna.

Stora som små städer söker vaktmästare

Vaktmästarjobb i Stockholm kan kännas extra attraktivt för en nyutbildad vaktmästare. I Sveriges största stad är fritidsutbudet stort och livskvaliteten på topp. Av denna anledning är det många sökande till vaktmästarjobben här. Även för ett jobb som vaktmästare i Göteborg kan det av samma anledningar finnas stort intresse. För den som inte har fokus på storstäderna så finns det jobbmöjligheter över hela landet. De arbetsplatser som erbjuder arbete till vaktmästare eller fastighetsförvaltare förekommer på små som stora orter. Skolor, sjukhus och äldreomsorgen är trygga arbetsgivare för nyexaminerade vaktmästare.

Vaktmästarjobb på NetJobs.com

Vi hjälper dig att leta upp ett ledigt jobb för vaktmästare på ett snabbt och effektivt sätt. Låt oss förmedla din kontakt till en arbetsgivare du är intresserad av, så stiger dina chanser på att få jobbet. För att finslipa din ansökan tar vi fram ett CV som väcker arbetsgivarens intresse.

Läs mer
Arbetsgivare i fokus

Vellinge kommun

0 lediga tjänster

Sollefteå Kommun

12 lediga tjänster

Länsstyrelsen i Norrbotten

1 lediga tjänster

Karolinska Universitetssjukhuset

120 lediga tjänster

Swedish Match AB

0 lediga tjänster

Arbetsgivare i fokus

Arbetsförmedlingen

Vi är övertygade att modern teknik, nytänkande och förmågan att skapa innovativa lösningar är nyckeln till att koppla ihop organisationer med människors förmågor, drömmar och kunskap.

Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen har just nu 19 lediga jobb

Vattenfall AB

Hos oss på Vattenfall får du möjlighet att ta stegen som driver dig och utvecklingen framåt. En av våra främsta utmaningar är att hitta nya, effektiva och förnybara energikällor för en hållbar framtid. För att lyckas behöver vi bli fler medarbetare som vill göra skillnad.

Vattenfall AB

Vattenfall AB har just nu 39 lediga jobb

Riksbyggen

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt? Arbeta i ett större sammanhang, i en större gemenskap? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen till oss på Riksbyggen.

Riksbyggen

Riksbyggen har just nu 17 lediga jobb

PONTAC MARKETING AB

Vill du prova på att vara din egen chef och kunna arbeta flexibelt hemifrån eller vart du vill med arbetstider och inkomster som du själv bestämmer? 

PONTAC MARKETING AB har just nu 1 lediga jobb

Karolinska Universitetssjukhuset

Att jobba på Karolinska Universitetssjukhuset innebär att jobba i framkant! Hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter och vi sätter alltid patienten först.

Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset har just nu 120 lediga jobb

Visa alla >
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.