netjobs.com

Lediga jobb som Vaktmästare

Vaktmästare - ett utmanande jobbval

Vaktmästare är ett arbete med goda jobbchanser över hela landet. Med anställning på bl.a. skolor och sjukhus är det ofta arbetsgivare med stabil ekonomi som anställer dig. Omväxling vad gäller arbetsuppgifter gör jobbet intressant.

Vaktmästare med stor variation på arbetsuppgifterna

Lön för vaktmästare kan variera mycket beroende på vilka slags arbetsuppgifter du har. Genomsnittslönen ligger på 25 000 kronor i månaden. Vanliga arbetsplatser är exempelvis vaktmästare på skola, sjukhus eller idrottsanläggningar, där ansvarsområdet ofta är stort. En vaktmästare är ansvarig för service och stöd för ett visst område, som kan inkludera både byggnader och t.ex. en skolgård. Det är vaktmästaren som sköter lager och förråd, reparerar trasiga föremål och bär ansvaret för att teknisk utrustning fungerar. Vaktmästaren är kontaktpersonen för allt som gäller skötsel av byggnaderna och eventuellt utomhusområde.

Läs merVisa mindre ...

Din sökning efter lediga jobb inom: Vaktmästare gav 3 träffar.

Parkeringsvakt Stockholm Centrala, dag eller nattjänst

Q-Park AB / Drift & Underhåll, Vaktmästare

Q-Park AB

location_on Stockholm

access_time 5 dagar kvar

Parkeringsvakt Jönköping - deltid

Q-Park AB / Drift & Underhåll, Vaktmästare

Q-Park AB

location_on Jönköping

access_time 2 dagar kvar

Vaktmästare till myndighet centralt i Stockholm

Jurek Bemanning / Bygg & Anläggning, Drift & Underhåll, Ingenjör & Teknik, Elektriker, Vaktmästare, Tekniker

Jurek Bemanning

location_on Stockholm

access_time 33 dagar kvar

Utbildning till vaktmästare

Eftersom arbetsuppgifter för en vaktmästare är mycket varierande krävs det en grundlig utbildning för att klara av jobbet. Utbildningar till antingen fastighetsingenjör eller fastighetsförvaltare finns vid åtta av Sveriges högskolor. Dessutom erbjuder yrkeshögskolor utbildningar av samma slag. Skillnaden mellan en högskole- och en yrkeshögskoleutbildning är att högskolorna inkluderar mer teori, medan yrkeshögskolorna väger upp med mer praktisk erfarenhet. I slutändan blir utbildningarna likvärdiga och jobbchanserna är i allmänhet goda för nyutbildade vaktmästare, fastighetsingenjörer och fastighetsförvaltare. Ett avslutat gymnasieprogram från t.ex. ett yrkesförberedande program är en bra förutsättning för att söka utbildningarna.

Stora som små städer söker vaktmästare

Vaktmästarjobb i Stockholm kan kännas extra attraktivt för en nyutbildad vaktmästare. I Sveriges största stad är fritidsutbudet stort och livskvaliteten på topp. Av denna anledning är det många sökande till vaktmästarjobben här. Även för ett jobb som vaktmästare i Göteborg kan det av samma anledningar finnas stort intresse. För den som inte har fokus på storstäderna så finns det jobbmöjligheter över hela landet. De arbetsplatser som erbjuder arbete till vaktmästare eller fastighetsförvaltare förekommer på små som stora orter. Skolor, sjukhus och äldreomsorgen är trygga arbetsgivare för nyexaminerade vaktmästare.

Vaktmästarjobb på NetJobs.com

Vi hjälper dig att leta upp ett ledigt jobb för vaktmästare på ett snabbt och effektivt sätt. Låt oss förmedla din kontakt till en arbetsgivare du är intresserad av, så stiger dina chanser på att få jobbet. För att finslipa din ansökan tar vi fram ett CV som väcker arbetsgivarens intresse.

Läs mer
Arbetsgivare i fokus

Stockholm vatten och avfall

5 lediga tjänster

Irisgruppen

1 lediga tjänster

Länsstyrelsen i Norrbotten

1 lediga tjänster

Sollefteå Kommun

9 lediga tjänster

Jurek Bemanning

75 lediga tjänster

Arbetsgivare i fokus

Käppalaförbundet

Hos oss på Käppalaförbundet arbetar ungefär 70 personer. Många olika yrkeskategorier finns representerade, till exempel driftingenjörer, underhållspersonal, processingenjörer, laboratoriepersonal, miljöingenjörer, kommunikatörer och administrativ personal.

Käppalaförbundet

Käppalaförbundet har just nu 4 lediga jobb

Vattenfall AB

Hos oss på Vattenfall får du möjlighet att ta stegen som driver dig och utvecklingen framåt. En av våra främsta utmaningar är att hitta nya, effektiva och förnybara energikällor för en hållbar framtid. För att lyckas behöver vi bli fler medarbetare som vill göra skillnad.

Vattenfall AB

Vattenfall AB har just nu 50 lediga jobb

Medlink

Medlink Nordic AB grundades 2014 och är idag är ett av Nordens snabbast växande vårdbemanningsföretag. Vår framgång och snabba tillväxt har sin enkla förklaring – allt vi gör genomsyras av Kvalitet, Service och Engagemang – våra tre ledord.

Medlink

Medlink har just nu 4 lediga jobb

Swedish Match AB

Beskrivning saknas.

Swedish Match AB

Swedish Match AB har just nu 4 lediga jobb

Sollefteå Kommun

Varje dag arbetar medarbetare inom Sollefteå kommun med att rädda liv, utbilda den yngre generationen, hjälpa de äldre och de svaga i samhället, hålla våra gator rena och fina, göra så att parkerna blommar, få turister att upptäcka vårt land, se till att du kan cykla på ett enkelt sätt och massor därtill. Varje dag gör vi skillnad.

Sollefteå Kommun

Sollefteå Kommun har just nu 9 lediga jobb

Visa alla >
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.